کمک 5 میلیارد ریالی پزشکان به بیمارستان روحانی بابل

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی (ره) بابل، دکتر شهرام سیفی رئیس این مرکز از کمک   5 میلیارد ریالی پزشکان به این بیمارستان خبر داد.

دکتر شهرام سیفی گفت: دکتر ولی الله آرش یک دستگاه ماساژ قلبی پیشرفته الکترونیکی بهمراه یک دستگاه الکتروشوک و خانواده خانم دکتر آل رضا دستگاه های بیهوشی مورد نیاز اتاق عمل را خریداری نمودند و همچنین یکی دیگر از پزشکان نیکوکار دو دستگاه دیالیز تهیه و به این مرکز اهدا نمودند.

وی ادامه داد: ارزش این دستگاه ها بیش از 5 میلیارد ریال می باشد که دستگاه های دیالیز اهدایی از بهترین نوع و دستگاه ماساژ قلبی پیشرفته ترین دستگاه موجود در دنیا می باشد که به این مرکز اهدا شد و می تواند منشا خدمات باکیفیت تر برای همشهریان عزیز باشد.

دکتر سیفی بیان داشت: از اعضای هیات مدیره موسسه خیریه روحان حامی بیمارستان روحانی کمال تشکر و سپاس را داریم که در این مدت کوتاه گام بزرگی در جهت  اعتلای سلامت این شهر و فرهنگ سازی در امور خیریه سلامت بر داشتند.
قابل ذکر است در جلسه ای با حضور دکتر جلالی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل و دیگر مسئولین دانشگاه و بیمارستان از این پزشکان نیکوکار تقدیر و تشکر بعمل آمد.