دکتر سیدفرزاد جلالی بعنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكی بابل منصوب شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر  فرزاد جلالی را به عنوان  سرپرست دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی، درمانی بابل منصوب کرد.

متن پیام دکتر حسن قاضی‌زاده هاشمی بدین شرح است:

جناب آقای دکتر فرزاد جلالی

استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی بابل

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جناب عالی، به موجب اين ابلاغ به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی، درمانی بابل منصوب می‌شويد.

از جناب عالی انتظار دارم با استفاده از توان تخصصی و كارشناسی اعضای هيأت علمی و كاركنان محترم دانشگاه و استفاده از ظرفيت منابع بالقوه ساير بخش‌های حوزه مأموريت خود و در چهارچوب اسناد بالادستی به ویژه سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون برنامه ششم توسعه و برنامه‌های ارائه شده توسط این جانب در صحن مجلس شورای اسلامی اقدامات زير را انجام دهيد:

۱. تشویق، ترغیب و توجه ویژه به اجرای برنامه تحول و نوآوری در آموزش پزشکی

۲. اقدام لازم در زمینه تأمين، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم به ويژه محرومين و نيازمندان

۳. عملياتي نمودن برنامه ششم توسعه و برنامه سلامت دولت دوازدهم

۴. اقدامات لازم در زمینه استمرار طرح تحول نظام سلامت

۵. حمایت و تقویت پژوهش و نوآوری و تلاش برای جهت‌دهی به پژوهش و طرح های مهم تحقیقاتی به منظور تقویت فرآیند محصولات و ارتقاء سلامت

۶. ارتقاء برنامه‌های جاری حوزه‌های بهداشتی، درمانی، فرهنگی و دانشجويی

۷. صيانت از منابع انسانی، فيزيكی و مالی

۸. توسعه عدالت در سلامت در حوزه مأموريت خود

۹. تلاش در جهت تحقق راهبرد اجتماعی شدن نظام سلامت در تمام حوزه‌ها

۱۰. رعایت اعتدال، توان‌مندی و شايسته‌سالاری در انتصابات و تكريم اعضای هيأت علمی و كاركنان حوزه سلامت

اميد است با اتكال به خداوند متعال و در جهت خدمت به ملت شریف ایران با حضور مستمر در بین مردم و سفر به شهرستان‌های تحت پوشش آن دانشگاه، در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشید.