کسب مقام نخست مسابقات طناب کشی ویژه خواهران دانشگاه علوم پزشکی بابل توسط بیمارستان روحانی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی (ره) بابل ، تیم مدافعان حرم برای ششمین سال متوالی مقام نخست مسابقات طناب کشی ویژه خواهران دانشگاه علوم پزشکی بابل را کسب نمودند .

این مسابقات بمناسبت دهه مبارک فجر بین واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل با شرکت 11 تیم در سالن شهید ناظری این دانشگاه برگزار شد که بانوان پرسنل این مرکز با 2  تیم در این مسابقات شرکت نمودند و درنهایت تیم مدافعان حرم بیمارستان روحانی برای ششمین سال متوالی مقام نخست را کسب نمودند .

قابل ذکراست : اعضای تیم مدافعان حرم این مرکز خانم ها نفیسه محمدقلی پور ، معصومه سروعلی ، فاطمه اصفهانی ، بهاره خانپور ، نسیم قاسمی بیشه  و مریم قزوینی که بعنوان سرپرست و بازیکن موفق به کسب این افتخار شدند.