مراسم تجلیل از دکتر حسن طاهری فوق تخصص گوارش در بیمارستان روحانی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی(ره) بابل ، مراسم تجلیل از دکتر حسن طاهری فوق تخصص گوارش با حضور دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در این مرکز برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر صادقی ریاست بیمارستان روحانی ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت : دکتر طاهری دارای شیوایی و شیرینی گفتار در کلاس های آموزشی بودند و همچنین در زمینه علمی همیشه به روز بودند.

دکتر صادقی ادامه داد : ایشان همواره بر پایه اصول بودند و از سلامت و اعتدال در گفتار و رفتار برخوردار بودند.

درادامه مراسم  دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به سخنرانی پرداختند  و اضافه کردند : دکتر طاهری متخلق به اخلاق ویژه ،حسنه و مثال واقعی یک معلم هستند.

دکتر ربیعی گفت : علی الرغم میل باطنی  و تلاشهای انجام شده ، از بدشانسی بنده در دوران مسئولیتم در دانشگاه علوم پزشکی بابل این است که این بزرگان بازنشسته می شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد : بازنشستگی به معنای قطع رابطه علمی شما عزیزان نیست ، دانشگاه خانه شماست و همه ما توقع داریم از وجود علمی و معرفتی اساتید همانند دوران خدمتی ، بهره ببریم.

این مراسم با سخنرانی و نقل خاطره توسط دکتر طاهری و دیگر پزشکان ادامه یافت و اجرای موسیقی توسط گروه موسیقی آونگ ، اهدا هدایا و پذیرایی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

جهت مشاهده گزارش تصویری به لین زیر مراجعه فرمائید...