نشست صمیمی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل با مسئولین روابط عمومی واحدهای تابعه

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی(ره) بابل ، نشست مسئولین روابط عمومی واحدها و توابع دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور دکتر ربیعی  رئیس دانشگاه روز سه شنبه ۹۵/۱۰/۲۸ در دفتر جدید التاسیس روابط عمومی دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم دکتر ربیعی روابط عمو می را چشم و چراغ دانشگاه دانست و تا کید کرد : «خبر درست باعث آگاهی عموم مردم و تشخیص واقعیت خو اهد شد.»

دکتر ربیعی همچنین جا یگاه روابط عمومی در وزارت بهداشت رابسیار کلیدی ارزیابی کرد و افزود: طرح تحول سلامت یکی از مهم ترین طرح های دولت و شاه بیت غزل دولت یازدهم است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل اضافه کرد : جلسه ای با حضور معاونین و روسای بیمارستان ها جهت تببین جایگاه ، اهمیت و نقش تاثیرگذار روابط عمومی ها برگزار میکنیم.

در پا یان نیز ریاست دانشگاه  خواستار توسعه پژوهش، درمان، آموزش و اخلاق حرفه ای در مجموعه روابط عمومی شد و مسئولین روابط عمومی در مراکز نیز به بیان دیدگاه ها پرداختند و پیشنهاداتی به ریاست دانشگاه ارائه دادند.
شایان ذکر است  در خاتمه مراسم ، شر کت کنند گان در نشست به مزار شهدای دانشگاه رفته و با ذکر فاتحه  مقام شهیدان انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.