کسب عنوان واحد برتر توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان روحانی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت‌ا... روحانی(ره) بابل ، دکترمنصور بابایی معاون پژوهشی این مرکز از کسب عنوان واحد برتر توسعه تحقیقات بالینی در دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد.

دکتر بابایی ادامه داد : واحد توسعه تحقیقات بالینی این بیمارستان در سال 1389 در جهت ارتقا ظرفیت های پژوهشی پژوهشگران افتتاح شد.

معاون پژوهشی بیمارستان آیت‌ا... روحانی(ره) بابل ادامه داد: مشاوره و راهنمایی در نگارش پایان نامه ها ، پروپوزال  نویسی، مقاله نویسی، متدولوژی طرح های تحقیقاتی و مشاوره آماری و آنالیز داده ها از فعالیتهای این واحد می باشد.

وی همچنین اضافه کرد: امورات مربوط به بررسی و تصویب طرح های تحقیقاتی ، پایان نامه ها و ارسال مقالات به مجلات از دیگر فعالیت های این واحد می باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 55 طرح تحقیقاتی و پایان نامه در کمیته پژوهشی واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان روحانی مورد بررسی قرار گرفته است و 27 مقاله با کمک خدمات این واحد در مجلات معتبر به چاپ رسیده است.

وی اضافه کرد : 15 مقاله نیز در همایش های داخلی و خارجی با همکاری کارشناسان واحد ارائه شده است.

این مسئول گفت:  این واحد در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی بابل، عنوان واحد برتر توسعه تحقیقات بالینی را کسب کرد.