گرامیداشت روز جهانی نوزادان نارس در بیمارستان روحانی بابل

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی(ره) بابل ، گرامیداشت روز جهانی نوزادان نارس 17 نوامبر در بخش مراقبتهای ویژه این مرکز انجام شد.

در این مراسم که با حضور مادران نوزادان نارس برگزار شد دکتر صادقی ضمن تبریک به پزشکان و پرسنل این بخش گفت : بخش NICU با برخورداری از فضای فیزیکی بسیار مناسب و تجهیزات مورد نیاز از بخش های خوب این بیمارستان است.

وی اضافه کرد: بیمارستان روحانی بابل از بدو تاسیس شاهد20411 زایمان بوده و با توجه به اینکه بارداریهای پرخطر و زایمانهای زودرس به این مرکز ارجاع داده می شود از این تعداد 3345 نوزاد نارس بدنیا آمده اند.

همچنین دکتر حق شناس رئیس بخش مراقبتهای ویژه گفت :  با توجه به نیاز روز افزون جامعه و در جهت اجرای طرح سطح بندی مراقبت مادران باردار پر خطر و نوزادان آنها به طور مشخص دانشگاه علوم پزشکی بابل بعنوان مرکز پذیرش بیماران ارجاعی منطقه و شهرستان های اطراف و علی الخصوص مادران باردار پرخطر بوده است که به همین منظور بخش مراقبت ویژه نوزادان  NICU از بدو تاسیس مرکز آموزشی درمانی آیت ا... روحانی بابل راه اندازی شد.

معاون آموزشی بیمارستان روحانی بابل ادامه داد : بخش مراقبت ویژه نوزادان این مرکز  در فضایی به مساحت تقریبی 378 مترمربع دارای 20 تخت( شامل 18 تخت ICU نوزادان که از بخشهای مراقبت ویژه نوزادان ممتاز کشور و 2 تخت ایزوله ) در کنار 10 تخت فعال بخش نوزادان مجموعا 24 تخت می باش و تمامی پزشکان و پرسنل سعی دارند تا ضمن ارائه خدمات مطلوب تر به مادران در ارتقای سطح سلامت نوزادان منطقه و کاهش مرگ ومیر و عوارضی گامهای موثری بردارند، باشد تا مورد قبول حق تعالی قرارگیرد.
جهت مشاهده همه عکس ها به لینک زیر مراجعه فرمائید :