بازدید حسین نیاز آذری نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان روحانی

به گزارش روابط عمومي بيمارستان آیت ا... روحانی(ره) بابل ، حسین نیاز آذری نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از این بیمارستان اظهار کرد: در ادامه دیدار و احوالپرسی که از بیماران این بیمارستان داشتیم از آخرین وضعیت بیمارستان نیز بازدیدی انجام شد و متوجه شدیم خوشبختانه یک عزم و اراده خوبی در این بیمارستان در راستای خدمت به مردم و تکریم ارباب و رجوع حاکم است.

وی با بیان اینکه این بیمارستان نیازمند تجهیزات بیشتر جهت ارائه خدمات بهتر از قبل است،  گفت: در این بیمارستان ساختمان اورژانس به مساحت 300 متر مربع در دست اقدام است که در چند ماه آینده به بهرداری خواهد رسید و منشاء خدمات ارزشمندی به همشهریان و هم استانی های عزیز خواهد بود.

ایشان بیان کرد : به برکت وجود بیمارستان مرحوم آیت ا... روحانی ، نیازی نیست مردم عزیز برای درمان خود به تهران یا دیگر شهرهای کشور مراجعه کنند .

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست با وزیر بهداشت بهمراه آقای دکتر ربیعی رئیس دانشگاه پزشکی بابل اظهار داشت: در این نشست تاکید شد پیگیری لازم درخصوص درخواستهای دانشگاه علوم پزشکی بابل و بیمارستان آیت ا... روحانی انجام شود و گفتنی است وزیر بهداشت نیز دستورات لازم را صادر کرد.

نیاز آذری با بیان اینکه بنده نیز به عنوان خادم مردم برای خدمت و کمک به رفاه مردم از هیچ کمکی دریغ نمی کنم، گفت: بعد از این بازدید نشست هایی را با مقامات و مسوولان ذیربط در تهران برای تامین نیازهای مالی، بدهکاری های فراوان بیمه ها و تجهیز این بیمارستان خواهم گذاشت.

وی همچین در راستای تامین تجهیزات مورد نیاز بیمارستان روحانی گفت : پیگیری های لازم جهت دستگاه آنژیوگرافی دوم را انجام خواهم داد.

وی تصریح کرد: انتظار داریم طرح تحول سلامت که طرح جامع و بسیار ارزشمند در کشور است با تلاش مضاعف همه دست اندرکاران، پزشکان، پرستاران، کادر درمانی و پشتیبانی برای خدمت به مردم در راستای رشد و اعتلاء این طرح ارزشمند تلاش کنند.