بخش های جدید بیمارستان آیت الله روحانی بابل به بهره برداری رسید

همزمان با دهه فجر و با حضور وزیر بهداشت؛

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از افتتاح بخش آنژیوگرافی دوم، درمانگاه شیمی درمانی، بخش توسعه یافته سی سی یو، بخش اندوسونگرافی بیمارستان آیت الله روحانی بابل توسط وزیر بهداشت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سیدفرزاد جلالی گفت: آنژیوگرافی دوم این بیمارستان با اعتباری بالغ بر یک میلیون یورو خریداری و نصب و  آندوسونوگرافی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان با مشارکت ۵۰ درصدی خیرین سلامت راه اندازی شده است.

دکتر جلالی بیان داشت: آنژیوگرافی دوم این بیمارستان با اعتباری بالغ بر یک میلیون یورو خریداری و نصب و  آندوسونوگرافی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان با مشارکت ۵۰ درصدی خیرین سلامت راه اندازی شده است.

وی افزود: درمانگاه شیمی درمانی بیمارستان آیت الله روحانی(ره) بابل با اعتباری بالغ بر ۹۰۰ میلیون تومان توسط حاج آقا رسول زاده از خیرین بابلی و طرح توسعه بخش سی سی یو با مشارکت خانواده مرحوم وفایی از ظرفیت ۸ تخت به 16 تخت و اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیون تومان راه اندازی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: دکتر نمکی همچنین از روند ساخت پروژه ۱۰۰ تختخوابی دیالیز دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان بزرگترین مرکز دیالیز شمال کشور بازدید کرد.

وی ادامه داد: این پروژه که حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد به همت خانواده مرحوم میناگر از خیرین سلامت شهرستان بابل، در حال ساخت است.