مراجعه 3 میلیون نفری در نه سال گذشته به بیمارستان آیت الله روحانی(ره) بابل

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی(ره) بابل ، دکتر شهرام سیفی رئیس این مرکز، به‌مناسبت دهمین سالروز افتتاح این مرکز، گفت: بیمارستان آیت ا... روحانی در آغاز دهمین سال فعالیت خود افتخار دارد که به‌عنوان بزرگترین بیمارستان شمال کشور با بهره‌گیری از به‌روزآمدترین وسایل و امکانات به خدمت مردم مازندران بپردازد، با نگاهی کوتاه به آمار خدمات ارزنده این بیمارستان طی نه سال گذشته مشخص می‌شود که این مرکز همچون نگینی گرانبها مایه افتخار دانشگاه علوم پزشکی بابل و شمال کشور است یا سهم بزرگی در درمان و تامین سلامت مردم منطقه داشته است

وی افزود: این بیمارستان دارای 12 بخش بستری، 16 اتاق عمل، 511 تخت مصوب با بخش‌های ویژه شامل 16 تخت ICU داخلی، هشت تخت ICU جراحی ، هشت تخت  CCU ،NICU با 16 تخت، 10 تخت ICU جراحی قلب، دو اتاق عمل جراحی قلب و بخش فوق تخصصی قلب اطفال شامل تخت‌های CCU و بستری به همراه پاراکلینگ‌های مجهز شامل آندوسکوپی، فیزیوتراپی، آزمایشگاه، رادیولوژی، پاتولوژی، MRI، سی‌تی اسکن و درمانگاه‌های تخصصی و فوق تخصصی است.

رئیس بیمارستان آیت ا... روحانی(ره) بابل  با بیان اینکه بیمارستان دارای بخش آنژیوگرافی و جراحی قلب باز با دو اتاق عمل اختصاصی و بخش فوق تخصصی قلب اطفال است، تصریح کرد: جراحیهای منحصر به فرد قلبی و پذیرش بیماران قلب اطفال از استان‌های مجاور و ارائه خدمت در این زمینه سبب افتخار استان مازندران است.

وی با اعلام اینکه در این بیمارستان در سال 97 شاهد انجام مطالعات ساخت و راه‌اندازی بخش دیالیز، بهسازی درمانگاه شیمی درمانی سرپایی با ظرفیت 12 تخت ، گسترش بخش آندوسکوپی هستیم، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش تعداد مراجعه‌کنندگان برای آنژیوگرافی با فراهم کردن فضای فیزیکی در آینده نزدیک دستگاه آنژیوگرافی دوم این مرکز نیز راه‌اندازی می‌شود.

دکتر سیفی ادامه داد: در حال حاضر تعداد زیادی طرح تحقیقاتی در بیمارستان توسط اعضای هیأت علمی، دانشجویان و دیگر پژوهشگران به این مرکز ارائه شده که امیدواریم با تقویت و ارتقای این واحد، شاهد ارائه و اجرای طرح‌های تحقیقاتی بالینی بیشتری باشیم.

وی با اشاره به این که کل مراجعین به ابن مرکز در نه سال گذشته بیش از 3 میلیون نفر بوده است ، گفت: از بدو تأسیس تاکنون تعداد بیماران بستری شده بیش از 324 هزار نفر، تعداد موالید بالای23 هزار ، اعمال جراحی افزون بر 76 هزار نفر، مراجعان به درمانگاه بالغ بر 1 میلیون و 240 هزار نفر بوده که شاهد دیگری بر وسعت خدمات ارائه‌شده در این مرکز می باشد.

رئیس بزرگترین بیمارستان شمال کشور با اشاره به اضافه شدن ساختمان جدید اورژانس به فضای قبلی در پایان سال 96 و افزایش تختهای اورژانس این مرکز ، گفت: تعداد مراجعان بیماران به اسکرین اورژانس از بدو تاسیس تاکنون را بیش از 525 هزار  نفر بوده است.

دکتر سیفی اضافه کرد: با افتتاح ساختمان جدید اورژانس و با اضافه شدن 300 متر مربع به واحد اورژانس ، تخت های این بخش از 39 تخت به 56 تخت افزایش یافته است که ان شالله بتوانیم خدمات مناسب تری به مراجعین عزیز ارائه نماییم و شاهد بهبود روند درمان بیماران با کیفیت بالاتر باشیم.

رئیس بیمارستان روحانی همچنین وجود اورژانس ویژه قلب را از دیگر مزیت های اورژانس این مرکز برشمرد و گفت : اورژانس قلب در فضای فیزیکی مجزا در واحد اورژانس جهت خدمات رسانی به بیماران حاد قلبی ایجاد شده است.

وی متوسط درصد اشغال تخت‌های بیمارستانی را با توجه به افزایش تخت در سال 96 را 80 درصد عنوان کرد و افزود: یکی دیگر از امتیاز‌های این مرکز وجود باند هلی‌کوپتر بوده که در صورت ضرورت و شرایط اورژانسی قادر به جابه‌جایی و انتقال بیمار از مسیر هوایی است.

این مسئول بیان داشت: از اعضای هیات مدیره موسسه خیریه روحان حامی بیمارستان روحانی و تمامی خیرین عزیزی که در سال گذشته به این مرکز نگاه ویژه ای داشتند و همیار بیمارستان در تامین تجهیزات مورد نیاز و گسترش واحد ها بوده اند کمال تشکر و سپاس را داریم که در این مدت کوتاه گام بزرگی در جهت  اعتلای سلامت این شهر و فرهنگ سازی در امور خیریه سلامت بر داشتند و امید داریم شاهد حضور گسترده نیکوکاران و نیک اندیشان در حوزه سلامت باشیم.

دکتر سیفی ابراز امیدواری کرد که روحیه حماسه‌ساز سوم خرداد که باعث حیرت جهانیان و مات شدن دشمنان شد همچنان در امورات ما جاری باشد و با تکیه به رهنمودهای مقام معظم رهبری بتوانیم گام‌های موثری در خدمت به مردم مازندران برداریم.
وی در پایان گفت: از تمامی پزشکان ، پرستاران و پرسنل این مرکز که نهایت تلاش خود را جهت ارایه خدمت به همشهریان و هم استانی های عزیز نموده اند قدردانی میکنم و همچنین از حمایتهای دکتر جلالی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل و دیگر مسئولین سپاسگذارم.