راه اندازی اورژانس دندانپزشکی بیمارستان روحانی در ایام نوروز

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی(ره)بابل ، دکتر شهرام سیفی رئیس این مرکز از راه اندازی اورژانس دندانپزشکی در ایام نوروز خبر داد.

دکتر سیفی گفت: با راه اندازی اورژانس دندانپزشکی بیمارستان روحانی ، بیمارانی که دچار مشکلات حاد و ناگهانی دندان میشوند از خدمات این اورژانس بهره مند خواهند شد.

وی هدف از راه اندازی این اورژانس را سهولت دسترسی مردم در ایام نوروز به خدمات دندانپزشکی اورژانس عنوان کرد و گفت: بیماران اورژانسی دندانپزشکی به صورت 24 ساعته در بیمارستان روحانی پذیرش می‌شوند.

این مسئول ادامه داد: اورژانس دندانپزشکی بیمارستان روحانی با همکاری دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل اقدامات اوليه تسکين درد ، عصب کشی ، کشیدن دندان و ... را به همشهریان و مسافرین نوروزی ارائه می دهد.

دکتر سیفی یا اشاره به اینکه این طرح برای دومین سال متوالی است که انجام می شود گفت: در نوروز 96 با زحمات شبانه روزی همکاران دندان پزشک ، 121 نفر از خدمات دندان پزشکی این بیمارستان بهره مند شدند

رئیس بیمارستان روحانی یادآور شد : تمامی هزینه های اورژانس دندانپزشکی بر اساس تعرفه دولتی می باشد.