انجام 250 مورد جراحی رایگان دندانپزشکی معلولین تحت بیهوشی در بیمارستان روحانی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی (ره) بابل، دکتر شهرام  سیفی رئیس این مرکز از انجام 250 مورد جراحی دندانپزشکی معلولین تحت بیهوشی در این مرکز خبر داد.
دکتر شهرام سیفی گفت: نخستین درمانگاه تخصصی دولتی دندانپزشکی ویژه معلولین در شمال کشور اسفند سال 1393 در بیمارستان روحانی راه اندازی شد و گروهی از دندانپزشکان نیکوکار جهت جراحی های مورد نیاز معلولین تحت بیهوشی آغار به کار نمودند
وی با اشاره به اینکه این مرکز نخستین درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی تحت بیهوشی شمال کشور بوده است ، افزود: این مرکز به بیماران معلول ، بیماران زیرپوشش سازمان بهزیستی و ناتوان ذهنی جسمی که برای انجام خدمات درمان دهان و دندان نیاز به بیهوشی سطحی و عمیق دارند، خدمات ارائه می‌دهد.
رئیس بیمارستان روحانی بابل اضافه کرد : تمام امورات مربوط به دندانپزشکی معلولین بصورت رایگان در این مرکز انجام می گردد و گروه پزشکی شامل دندانپزشکان متخصص ، پزشکان بیهوشی ، کارشناسان اتاق عمل ، پرستاران و ... بصورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم داشتی در این طرح شرکت دارند.

دکتر سیفی ادامه داد: از سال 93 تاکنون بیش از 250 بیمار معلول ، خدمات دندانپزشکی تحت بیهوشی عمومی در اتاق عمل بیمارستان را بصورت رایگان دریافت نمودند و همچنین بیش از 120 بیمار معلول با حضور دندانپزشکان در مراکز نگهداری معلولین شهرستان بابل از اقدامات دندانپزشکی بهره مند شدند.
این مسئول اضافه کرد: در مراسمی با حضور دکتر جلالی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل و دیگر مسئولین دانشگاه و بیمارستان از کار ارزشمند این گروه جهادی تقدیر و تشکر بعمل آمد.